Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren


Werken bij Wim BlomVacatures (2)

Bakkerij Wim Blom zoekt een Assistent Filiaalmanager en aankomend filiaalmanager te Zwolle. Bakkerij Wim Blom heeft een historie die al meer dan 100 jaar terug gaat. De bakkerij staat bekend om zijn lekkere ambachtelijke assortiment, wat vooral opgebouwd is uit regionale producten. De centrale bakkerij ligt in het historische plaatsje Hasselt en heeft in de regio op dit moment 6 filialen. Dit zijn moderne bakkerijwinkels, soms aangevuld met een horeca functie. De winkels zijn modern ingericht en hebben allemaal hun eigen marktgebied vooral in de gemeente Zwolle

Onze winkels staan bekend om hun klantvriendelijke service, waarbij de wens van de klant centraal staat. Wat wij van jou verwachten is dat je een klantgerichte, enthousiaste collega met gevoel voor commercie en vooral passie voor lekkere producten hebt. Je hoeft geen echte bakker te zijn, als je maar gevoel hebt bij de wensen van de klant en je leiding kan geven aan een team van gemotiveerde medewerkers(sters)

Je hebt een relevante mbo-opleiding, enige jaren ervaring en je wilt een volgende stap zetten in je carrière. Je denkt mee met hoe we de winkel verder kunnen verbeteren in de meest brede zin van het woord. Binnen onze altijd nog jonge organisatie is er ruimte voor ambitie en verder groeien in je functie.

(1) Als Assistent filiaalmanager ben je op de vloer en heb je elke dag te maken met alle commerciële én financiële uitdagingen van jouw filiaal waarvoor jij medeverantwoordelijkheid draagt. Het gaat om een contract van minimaal 12 uur tot een fulltime contract van 38 uur per week.

(2) Als filiaalmanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel, zorg je voor de bestellingen naar de bakkerij en van de consument. Ook heb je ervaring met het bakkers vak en een ruime winkelervaring, bij voorkeur met verse producten. Je bent eindverantwoordelijk voor alle commerciële en financiële uitdagingen van jouw filiaal. Een werkweek bestaat uit 38 uur.

Je bent resultaatgericht, initiatiefrijk en in staat om de filiaalleiding gedurende dagdelen waar te nemen. Wat heb jij ons te bieden: Een Retail opleiding; Aantoonbare ervaring (bij voorkeur) in de bakkerijwereld of ervaring met de verkoop van verse artikelen. Je bent klantgericht, servicegericht en beschikt over goede contactuele eigenschappen; Je bent flexibel beschikbaar;

Wat hebben wij jou te bieden: Een prima basissalaris conform cao; Ruimte voor initiatief en ondernemerschap; Kortingsregeling bij aankopen in onze filialen; Een solide Pensioenregeling;

Waar kom je te werken? We hebben vacatures in verschillende vestigingen in de stad Zwolle. Het is gebruikelijk in de organisatie dat je ook inzetbaar bent in alle vestigingen naast je basisvestiging. Bakkerij Wim Blom is een "platte" organisatie met een no-nonsense cultuur en een uniek bakkerijconcept.

Een innovatief familiebedrijf welke zich kenmerkt door haar klantgericht handelen, open communicatie én een sterke teamgeest

Kortom een perfecte werksfeer. Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de Nederlandse sollicitatieprocedure. Interesse in de vacature?

Reageer nu met je CV en motivatie naar annelie@wimblom.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.